”Don’t forget to get your luggage if you are flying domestic”

Min flygtid var på 17,5 h och så här flög jag:

Göteborg – Frankfurt kl 14.40.
Frankfurt – Sao Paulo kl 20.00
Sao Paulo – Fortaleza kl 08,25

Jag var framme i Fortaleza kl 11.00 dagen därpå. Det var en lång resa och jag kände i kroppen att jag hade både ont i halsen och ont i huvudet när jag landade. Men nyfiken som man är så vill man ju gå ner till banorna och se de andra svenskarna träna.

Karin hämtade mig på flygplatsen vilket var hennes fjärde gång på några dagar. Jag kände mig överklädd när jag såg Karin i ett par korta shorts, linne och flip-flop. (jag hade på mig lång byxor, tröja och gympaskor). Jag kan säga att tröjan åkte av direkt.

En av sakerna som gjorde mig väldigt förvirrad var när jag hade landat i Sao Paulo och går mot exit så står det en stor skylt ” Don´t forget to get your luggage if you are flying domestic”. På Landvetter när jag skulle checka in bagaget sa personalen att jag INTE ska hämta ut bagage utan att det kommer direkt till Fortaleza. Så ni kan förstå att jag blev förvirrad. Jag var valet i kvalet om jag skulle hämta ut det eller inte… Efter mycket dividerande med mig själv så gick jag fram till en servicedisk för att fråga hur det ligger till. Tur att jag gjorde det för man ska hämta ut sitt bagage och checka in det igen. Jag hämtade ut mitt bagage, checkade in det igen och hade i tankarna ”push, vilken tur att jag INTE lyssnade på personalen på Landvetter”. Mitt råd är åker ni via Sao Paulo så kommer ni garanterat att hämta ut ert bagage och sedan checka in det igen, om ni ska vidare till ex Fortaleza. Tips från en nästan bagagelös brud…

Jag har nämnt det tidigare men vi kommer att vara i Fortaleza i tre månader. Tre månaders träningsläger innan det drar igång med världstouren i slutet av april. Imorgon kommer jag, Karin och Wesley sätta oss ner och sätta upp mål, hur vi ska gå tillväga för att optimera vår träning till max.

Idag är en lugn dag och jag ska iväg för att handla mat. Tänkte jag ska steka upp massa kyckling så jag har det under veckan. Det är så behändigt att slippa laga mat när jag kommer hem från träningen, då ska det gå fort att få i sig mat eftersom jag blir så hungrig.

Ha en underbar lördag.

P. S
Blandade känslor att jag befinner mig i Brasilien. Häromdagen var det så otroligt tufft att lämna syrran och brorsan samtidigt som jag har längtat att komma igång med träningen igen. Men dessa tre månader kommer att gå fort och jag har nästan känslan att det är lite för kort tid…

 

  • Posted On: januari 4, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply