Förkyld

Är det något jag ogillar starkt i livet, så är det att vara sjuk. Även om det bara är en tung förkylning. Jag tror att min förkylning började när jag hade landat i Fortaleza. Några dagar senare bröt min förkylning ut efter att det ösregnade på oss när vi sprang intervaller på morgonen.

Natten till idag var tung, jag kunde inte sova, det var varmt, hade ont i huvudet, täppt i näsan och ja slutsatsen är att jag mådde inte alls bra. Men envis som man är så gick jag upp för att springa intervaller med Karin kl 07.00. Tyvärr så kom jag bara till 1 minuts sprinten innan Wesley sa till att jag ska vila idag och komma tillbaka imorgon.

Så nu ligger jag i sängen, har sovit ca 2-3 timmar, tittat på serier och går helt enkelt på väggarna med vetskapen att min träningstid i sanden är just nu. Det är så otroligt tråkigt att inte träna när man är här för en enda sak.

Men det var rätt val som Wesley tog för mig, men nästa gång så måste jag lyssna på min kropp. Jag tycker det är så svårt att säga nej till träning när man gör något man älskar. Hur svårt kan det vara, man vet att det blir inte bättre av att jag tränar när man är sjuk men ändåså tränar man. Någon som har varit i min sits?…

  • Posted On: januari 9, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply