Gott nytt år på er!

Gott nytt år på er!

Idag är dagen kommen där jag har packat mina väskor för att åka på ett 3 månaders träningsläger i Fortaleza, Brasilien. Jag åkte från min syster igår (stockholm) och det var tufft att lämna henne för 3 månader. Idag kommer det vara lika tufft när jag säger hejdå till min bror.

Men dessa tre månader kommer att gå fort. Förra gången var jag bara där i två månader vilket gick fort. Men hemlängtan kan man ju inte ha än…

Jag åker kl 14.40 idag och landar imorgon 10.50. Det ska bli mysigt att ha egentid med sig själv. Jag tänkte jag skulle ta tillfället i akt att sätta upp mål för detta år. Vad jag vill uppnå både beachmässigt och privat.

Nu ska jag packa det sista innan jag börjar åka mot flygplatsen. Hoppas ni alla har haft en underbar nyår. Här kommer två kort från nyårskvällen.. ( inte så många jag tog, tråkigt)

gottnytt2

Leave a reply