“Live it, let it burn, take it in to the next game, fix it, get it straight and move on.”

“Live it, let it burn, take it in to the next game, fix it, get it straight and move on.”

Jag har alltid varit intresserad av olika sporter och framförallt få en inblick i andras elitspelares liv. Jag har lyssnat på de flesta stora idrottsstjärnorna under sommarpratarna och blivit väldigt inspirerad. Jag känner hur jag bara brinner mer och mer för min sport. Allt jag hör och ser tar jag med mig i mitt bagage.

De senaste två veckorna har jag tittat på ”Drömmen om Sotji” och har sett de första två avsnitten. Tyvärr så kommer jag inte kunna se resterande eftersom man inte kan se de på tv3 play. Under de två avsnitten har jag fått en inblick på just de idrottarna som är med och att deras tanke sätt är ungefär likadant som mitt. De tränar och förbereder sig olika men har ett och samma mål, OS i Sotji.

Nu när jag är i Brasilien så har jag börjat titta på ”Road to the NHL winter classic” med NY Rangers och Flyers. Ett mycket inspirerande inslag och många kloka saker sägs. Precis som min rubrik säger så går det inte alltid ens väg. Man måste förlora för att vinna. Men som Flayers coach sa efter dem hade förlorat sin första match på 10 matcher: We didn´t do much right today, let it burn a little bit, keep it inside you, let it burn, and take it with us on the road, keep your head up, stay positive. Because for 10 games we have done the right things, but today it didn’t go our way.”

Här är en trailer som ni kan se.

Leave a reply