Vad är det som driver dig att du ska gå upp varje morgon till arbetet eller träningen?

Vad är det som driver dig att du ska gå upp varje morgon till arbetet eller träningen?

Under ett träningsläger så är mina rutiner på följande sett:

05.30 – vaknar och äter frukost

07.00 – beach träning eller fys i sanden

09.00 – Gym

11.00 – Lunch för att sedan sova

14.00 – Mellanmål

16.00 – Beachträning

18.00 – Middag

20.00 – Mellanmål

21.00 – Sova

Detta är hur det ser ut för mig när jag har träningsläger. Men det roliga är just att det ser ungefär likadant ut för mig när jag jobbade 08.00 – 17.00, självklart med några justeringar.

Exempel på en av mina arbetsdagar:

06.30 – vaknar och äter frukost

08.00 – Jobbar

10.00 – Mellanmål

12.00 – Lunch

15.00 – Mellanmål

17.00 – Åker hem

18.00 – Middag

19.00 – tränar/ hobbey/ slappar i soffan/ träffar vänner

22.30 – Sova

 

Det jag menar med detta är just vad är det som driver er att gå upp varje morgon när ni vaknar på måndagsmorgonen?

Jag går upp på varje dag för att jag har satt ett stort mål, OS 2016. Varje dag är närmare mitt mål och jag kommer att kämpa för det. Självklart kommer det inte vara lätt, skulle det vara det så skulle vem som helst sätta det som mål och uppnå det. Det är en av mina drivkrafter!

Men för många kan det vara t.ex.; spara till en semester, bli fysisk stark, bygga ett hus  eller vad vet jag egentligen. Men personligen så tror jag att det blir lättare om man har ett mål. För mig så har jag ett stort mål och sedan delmål. Under träningslägret nu så har jag som fokus bland annat att bli så fysisk stark, vara så väl förberedd när säsongen drar igång och att vi som lag blir starkare. Dessa mål är inte omöjliga men det krävs mycket arbete.

Jag älskar att se när jag själv utvecklas och när andra utvecklas. När man ser att lampan tänds hos någon annan och får den där ”ahha” upplevelsen. Det är en annan sak som driver mig varje morgon när jag går upp, att få den där ”ahha” upplevelsen själv eller med Karin. Självklart kommer det vara tufft vissa månar men då har jag ett ess jag tar fram,

Beachvolley är roligt!

 

Jag är tok laddad för att börja träna imorgon och fortsätta min/ vår resa till högre höjder.

 

Vad är era mål 2014?

Leave a reply