Armar, axlar, rygg samt mage

Veckan har börjat bra med redan 3 beachpass, 2 gympass och 2 fyspass. Igår hade vi överdel på gymmet. Det tog cirka 50 minuter innan vi kunde gå därifrån nöjda att vi puschat oss i varje övning. Idag har jag träningsvärk i axlarna och jag vet att det kommer antagligen bli värre under dagen.

Varje gång jag går från gymmet vare sig det är överdel eller nedredel så är min kropp som ny igen. Jag känner direkt en effekt på beachträningen. Har vi exempel kört ben på morgonen så är jag starkare i benen på eftermiddagarna. (framsteg)

Jag filmade mig själv och Karin igår för att visa lite vad för övningar vi gör bland annat. ( jag jobbar på tekniken, men ser ni något galet får ni gärna säga till, det uppskattas).

Gjorde denna video själv. Ojoj, vad roligt det var att fixa med den. Detta är ju en extremt enkel version. Får leka mer nästa gång men det var riktigt roligt i alla fall. Ta en titt vett ja…

 

Leave a reply