Dagarna rullar på

Dagarna rullar på

Tisdag morgon och helgen är förbi. Denna helg var den mest stillsamma helg jag varit med om här i Brasilien. Lördagen låg jag mesta dels i sängen för att återhämta mig som mest. Jag tittade på film och serier. Jag har Åsa har haft filmkvällar med en och samma film flera dagar i sträck. Haha, vi har varit så trött på kvällarna att vi inte har orkat se klart den. Men den var väldigt lång. Ni känner säkert igen titeln, Titanic! En sådan vacker, gripande och härlig film.

Söndagen gjorde jag heller inte så mycket jag, ifs så gick jag och handlade mat och lagade inför veckan. Så man kan säga att jag är fit for fight för denna veckan.

Idag spö regnade det när jag vaknade och det är inte så roligt. Men det är ändå 27 grader varmt. Det brukar alltid spricka upp under eftermiddagen så det är ändå okej. Snart är det dags för gym kl 09.00 men jag tänkte att jag går dit lite tidigare och kör lite kondition samt rygg/mage.

På lördag så kommer vi att träffa vår lokala dietist här i Brasilien för att följa upp resultaten, att vi går mot rätt riktning. Berättar mina resultat då, men det har hänt en del när man ändrar sina matvanor och TIDPUNKTER.

Ha en under bar tisdag så hörs vi snart med ett lite intressantare inlägg än detta…(sorry för detta)

Leave a reply