En produktiv dag

Veckan rullar på med träningen och denna veckan är det lite att fixa för oss. Eftersom världs touren drar igång i Kina den 22 april är det först och främst visum som måste fixas. Vi har löst det på ett smidigt sätt och hoppas att det kommer att gå vägen.

Vi har också bokat om vår biljett hem från den 4 april till den 14 april istället. Varför, är på grund av den enkla anledningen att vi har bättre tränings möjligheter i Brasilien än i Sverige. Vi skulle alltså vara i Sverige i två veckor innan vi skulle till Kina och som många av er vet är det inte det varmaste att köra utomhus. Sedan så har vi mycket bättre upplägg här och vi kommer att kunna vara väldigt bra förberedda inför Kina.

När vi skulle ändra biljetten till ett annat datum så skulle den kosta runt 3000 kr. Men när vi skulle ändra min biljett så skulle den kosta 5500 kr för att ändra originalbiljetten (som skulle ta mig till Göteborg) och 3800 kr om jag ska åka till Stockholm. Alltså det är billigare att byta destination än att byta original biljetten. Hur sjukt är inte det. Så jag kommer att åka direkt till Stockholm tillsammans med Karin.

Jag hade verkligen sätt fram emot att träffa mamma och bror på Landvetters flygplats. Nu kanske vi har löst det att de kommer upp till Stockholm (under 4 dagar som jag befinner mig där), vilket skulle göra mig sååå lycklig!. Jag hade ju planerat allt när jag kom hem. Vi skulle äta middag när jag kom hem på en fin restaurang, jag skulle packa om min resväska och umgås med både familj och vänner. Nu kommer jag att få låna kläder från syrran och köpa nya kläder som är lite varmare än” Brasilien väder”. Jag ska dock be min bror ta med lite saker när han ska upp till Stockholm om någon vecka. Allt löser sig som man säger, men med lite krångel…

En annan sak som jag och Karin var tvungna att göra igår, var att ta kort på oss till vår ansökan om visum. Karin hade på sig ett linne och det fick hon inte ha på kortet. Så hon fick låna en kavaj på plats .. Jag och Karin föll av skratt när de framkallade bilderna…Resultatet = det är bara den kinesiska och ryska ambassaden som kommer att få se de…(tur det!)

IMG_2214 IMG_2210

 

 

Idag är det dubbel beachpass. Ett nu klockan 09.00 och ett på eftermiddagen kl 16.00. Vår utveckling går så mycket framåt och det är så otroligt roligt. Även om jag såg fram emot att komma hem den 5 april så kommer den där extra veckan göra susen för oss!

Trevlig lilllördag….

//N.G

 

 

Leave a reply