En tår föll ner över min kind…

En väldigt stor inspirationskälla som man kan titta på när man har en dålig dag (som jag hade igår). Är genom att titta på detta klipp!

Igår var det en riktigt dålig dag och jag var allmänt nere. Ibland har man sådana dagar och då är det extra viktigt att hålla fokuset på träningen när man väl är där. Att lära sig hantera detta är otroiligt svårt men igår var första gången jag presterade på en hög nivå för att ha en ”dålig dag på jobbet dag”. Jag är väldigt glad att jag aldrig gav upp och att jag är ännu ett steg närmare mitt mål.

När jag kom hem från eftermiddags träningen spanade jag runt på nätet för att må lite bättre och kollade på denna videon. En tår föll ner över min kind av hur inspirerande han är. Med andra ord godmorgon till en underbar dag!
http://www.youtube.com/watch?v=XKTg_INHgpc

1a_jenny-blake-wds-1024x682-620x400

2 Comments

  1. Johannes · februari 18, 2014 Reply

    Japp igår va du riktigt grym!! Heja heja! Ni inspirerar oss också 🙂

    • Nina · februari 18, 2014 Reply

      Tack söta du!. Det är så härligt att vi inspirerar er och att ni tittar på våra träningar. Då kommer jag vara extra inspirerande framöver.=)

Leave a reply