Första inlägget på den nya bloggen

Första inlägget på den nya bloggen

Känns riktigt kul att skriva på den nya fräscha hemsida. Det har varit en av sakerna som jag har velat visa er ett tag nu. Men nu är den tillräckligt klar att publiceras. Min käre bror Adam har gjort denna hemsida med mina önskemål och det är verkligen så häftig. Det har tagit ett år för honom att göra men detta har han gjort på sin fria tid. Vilket menas när han inte pluggar, jobbar eller reser halva jord klotet runt… Han har verkligen lagt ner sin själ i detta och jag är så tacksam att han har hjälpt mig med detta. Tusen tack Adam!!

Med detta sagt har jag något att dela med mig som jag hoppas ni alla tar på rätt sätt om min situation här.

Underbar lördag. Den har varit efterlängtad denna vecka. Det har varit en tuff vecka både mentalt och fysiskt. Vi har haft 11 pass men det har varit mycket mer mentalt för mig. Jag har haft en hemlängtan till vänner och familj.

Speciellt när man är på sådana här långa träningsläger som man märker hur mycket man saknar någon och behöver ha deras närhet. Jag hade gjort allt för att bara komma hem en kvart till mamma för att få hennes varma kram, eller sitta i soffan med syrran och dricka kaffe eller gå en promenad med min underbara bror. Vännerna behöver vi inte ens gå in på eftersom de får mig alltid att skratta! Slutsats: alla de människorna som står mig nära och kära, Ni gör mig lycklig!

I de tuffa stunderna som jag har haft denna vecka så har jag blickat tillbaka till de och känt hur lyckoruset har spridit sig i min kropp. Känslan kom först igår eftermiddag när jag kände mig glad på banan igen. Jag hittade tillbaka varför jag är här, vad det är för mening att jag tränar upp till 15 pass i veckan, varför jag jobbar hårt med maten, fysiken och beachen.

Detta är inte en dans på rosor men det är en resa jag skulle ångra resten av mitt liv om jag inte gjorde!!

Det kommer dagar där man inte är till hundra och man måste tillåta sig de. Många ser mig som den glada tjejen och hon med leende på läpparna men tyvärr så har den personen inte varit tillgänglig dessa dagar denna vecka. För mig så hittade jag tillbaka till den platsen som gör mig lycklig och tog ett litet kliv från där jag stod och trampade.

Jag har haft gråten i halsen varje dag både av trötthet och att bli puschad för att bli en bättre spelar.

Min slutsats är att det är okej att vara trött nu under dessa tre månader, att jag inte orkar vara social, att jag kanske inte är den roliga Nina som många ser mig, men det är en del av resan. Jag kommer självklart att göra mitt bästa att ha ett leende på mina läppar eftersom det är den jag är och framförallt så är denna satsning som jag gör, något helt ”outstanding” som jag skulle ångra om jag inte hade gjort. Jag har roligt på vägen och det kommer jag att hålla nära mitt hjärta, för skulle inte detta vara roligt eller vara en utmaning då hade jag verkligen inte gett mig in på resan.

 

Detta inlägg blev lite tungt för en lördag kanske men jag kände att jag ville dela med mig av dessa känslor till er.

 

Ha en underbar lördag!

Nina

6 Comments

 1. Susanne · februari 8, 2014 Reply

  Kram på dig! Njut av den möjlighet du har fått! Det är få förunnat och precis som du skriver hade du säkert ångrat dig om du inte hade tagit chansen! Du är stark!

  • Nina · februari 8, 2014 Reply

   Tusen tack för dina fina ord! Det värmer och ger mig mer motivation att fortsätta. Hoppas allt är bra med dig=). många kramar

 2. Frida Stahre · februari 8, 2014 Reply

  Det ska inte vara lätt att bli bäst vännen:). Du kommer säkerligen få utstå många såna här moments men de dagar du gör resultat kommer det vara som bortglömt, fortsätt kämpa på och tänk på dagen innan du fick börja den här satsningen då hade du gjort vad som helst för att vara där du är nu;) puss

  • Nina · februari 8, 2014 Reply

   Människor säger det till mig… Skulle det vara lätt så skulle alla vara där nu. Men det kommer att vara värt det, känner det redan nu. Mmmm det är bara början som många säger. Önskade ibland att folk skulle säga sådana här saker i förhand…=). Men jag får lära mig den hårda sanningen, genom att få uppleva det först!. =) Massa kramar

 3. Isabelle · februari 9, 2014 Reply

  Kära syster 🙂

  Så sant som du skriver. Jag finns här för dig och det vet du 🙂 Det finns ingen som kan förstå vad du går igenom om man inte vill bli bäst i världen 😉 och har en sån vilja som du har.
  Vi alla nära och kära heja på dig, även om vi är långt borta.
  Blir så glad varje gång jag ser ditt fina leende på FACE time. Men sist var du inte lika glad…..men det finns en förklaring och låt det komma och försvinna med en gång…..(molnet)

  Kämpa på och titta upp i himlen och hämta kraft från dom som inte finns med oss längre ……

  GO Nina GO…

  Love you <3

  • Nina · februari 9, 2014 Reply

   Du vet alltid vad man ska säga för att jag ska må bättre! Du är en person jag inte skulle kunna leva utan!. Du är mitt allt och det växer för varje dag som går. Jag är världens lyckligaste syster som får ha dig som min egna syster men inte nog med det, min allra bästa vän!. Ses snart pudding!.

Leave a reply