Kom igen Sverige….

Kom igen Sverige….

Nu är det ca 30 min kvar innan det är OS final i hockey och Sverige är i final om någon har missat det. De ska möta Kanada. Det kommer bli en spännande match tror jag. Jag läste häromdagen på Aftonbladet att det kommer att vara en kanadensisk domare. Är det någon som vet om det kommer att vara det? Jag vet att det har varit många protester mot det.

I alla fall så ska jag, Åsa och Eero gå till Johannes lägenhet för att titta på matchen.

KOM IGEN SVERIGE NU KÖR VI!!!!

BB140221JM041 Skärmavbild 2014-02-23 kl. 08.17.40

 

2006 vann Sverige OS guld sist, när de mötte Finland (som de slog ut i semin detta OS). Kanada vann 2010 och jag kan tänka mig att de kommer att försvara guldpokalen. Nu håller vi tummarna att allt kommer att klaffa och att Sverige spelar ett sjukt bra spel!

Heja, heja….

//N.G

 

 

  • Posted On: februari 23, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply