Regn, molnigt och blåst men fortfarande varmt.

Regn, molnigt och blåst men fortfarande varmt.

Igår var en skön dag. Vi hade sovmorgon och tränade bara på eftermiddagen. Hela förmiddagen och strax efter lunch jobbade både jag och Karin med både sponsring och saker som behövs göra. Det var verkligen jätteskönt att ha förmiddagen ledig eftersom på lördag så har vi ett pass på morgonen. Jag har fått många nerslag från olika företag men vissa har visat intresse så håll tummarna…

Vädret har tyvärr inte varit det bästa på någon vecka nu. Det har varit en riktigt svensk sommar. Ena sekunden har det spöregnat och andra solsken. Igår var en dag som regnet låg i luften hela dagen. Vi hann inte träna så mycket på eftermiddagen men det räckte för att jag skulle bli ett sandmonster…. Vi avslutade träningen precis innan regnet kom men vi hann tyvärr inte hem innan.

Här är resultatet…

Nina regn

Här är andra bilder från dagen innan där solen sken och det var underbart!

IMG_2172 IMG_2169 IMG_2168

 

Imorgon är det fredag och ännu en vecka har gått. Det ska verkligen bli skönt med en helg där jag inte ska göra så mycket. Eftersom förra helgen blev så intensiv så ska jag ta lördagen som en slapp dag och söndagen till mer ”fixar” dag.

Ha en underbar torsdag

//N.G

 

  • Posted On: februari 20, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply