Soft dag

Igår hade vi ju som sagt beachvolleyträning intensivt i 45 minuter innan vi åkte till Marcios sommarhus. Eftersom vi var cirka 25-30 personer så fick alla ta med sig mat, ett så kallat ”knutiskalas”. I vår lägenhet så hade vi i uppdrag att göra ris och något typiskt svenskt. Vi kom överens att vi skulle göra svenska köttbullar. Jag tänkte att då tar vi mitt recept på köttbullarna. De blev riktigt många och någorlunda starka, vilket visade sedan att det inte var så uppskattat hos brassarna..Scandinavierna slängde isig de så då måste det varit ett gott tecken.

Eero steker köttbullar

 

Tyvärr så tog jag inga bilder på ALL mat alla hade med sig. (synd) För det fanns allt från kanelbullar, sallad, korv, kött, fruktsallad, potatismos, ”tacopaj”, kladdkaka med massa mera.

Det var en väldigt härlig dag med mycket mat och många skratt. När hela gänget åkte till stranden för att åka på en flotte och bada i havet stannade jag kvar vid huset. Självklart så somnade jag i hängmattan.

Dagen for förbi och vips var dagen slut och vi skulle åka hemåt. Gjorde en liten video om dagen..

 

Det är lite brister här och där men min utmaning är att jag ska bli bättre och utforska detta spännande område… Trevlig söndag!

IMG_2139 IMG_2137 IMG_2133

 

 

 

  • Posted On: februari 16, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply