Vad händer idag?

Vad händer idag?

Idag är det lördag och man skulle kunna tro att vi är lediga idag men som vi säger ”vi får lägga till en växel till för att bli bättre”. Jag hade inte vart ledsen om träningen blev inställd men jag är så sjukt trött i benen.

Jag och Karin körde ben igår på gymmet andra gången denna vecka och Karin ställde frågan till mig när vi hade en övning kvar. ” Nina, lagbeslut. Vi har en övning kvar och det är utfall med vikt. (måste bara säga att det är en av de tuffaste övningarna när man är trött i benen då känns det extra). Antingen så överlever vi idag (vi hade ett beachpass efter gymmet och en på eftermiddagen), och hoppar övningen eller så överlever vi inte dagen”.

Hahahah, jag bara skrattade för i mitt huvud fanns ingen återvändo, så mitt svar var ”Kom igen Karin, vi överlever inte idag!”. Självklart var jag så trött på eftermiddagspasset att jag knappt kunde böja benen vid pass och mottag MEN det gick.

Det är det som är så härligt med våra kroppar, vi klarar mer än vad vi tror!. För att vi ska slå de bästa måste vi göra det där lilla, lilla extra. Exempel som att köra ett beachpass på en lördagsmorgon eller att vi kör en övning till på gymmet med vetskapen att våra kroppar är slitna och vill vila. Självklart är det en finkänslig gräns hur mycket man ska pressa sina kroppar osv, men så länge det känns bra så kommer vi att köra på.

Jag vill och kommer bli mycket starkare och om två månader när världstouren drar igång så kommer jag vara mycket starkare både i musklerna och i huvudet. Så för er alla där ute i världen, puscha er själva det är värt det jag lovar. Jag är supernöjd att vi gjorde den sista övningen även om det sved då, för idag är det en ny dag med nya utmaningar att möta!

Paf Open header_10

Så vad händer idag förutom att vi ska träna om 1,5 h , jo det ska jag tala om. Jag har längtat efter detta sedan mitten av veckan. Vi ska till Marcios sommarställe. Hela svenska gänget var där när jag precis hade kommit till Brasilien (ca 6 veckor sedan) men då var jag sjuk och kände att jag behövde återhämta mig hemma istället. Men idag kommer jag att ligga vid hans pool, ligga i hängmattan, äta mina små matlådor och bara ha det gott!.

Vi är cirka 20-25 personer som ska dit och det är både danskar, svenskar, norskor och brassar och inte minst en polack…. Det kommer att bli så mysigt!

För er som inte vet vem Marcio är så spelar han just nu med Ricardo på den brasilianska touren.

hämta

 

*Marcio är han till vänster och Ricardo han till höger.

Trevlig lördag mina vänner!

//N.G

Bild 2014-02-15 kl. 07.31 #2

Lite morgon trött men det är helt okej…

 

Leave a reply