Ytterligare ett mördarpass

Ytterligare ett mördarpass

Denna vecka har varit jobbigare än förra veckan. Jag har kommit fram till att torsdagar värst för mig.

Igår hade jag ett mördar pass. Det var fysträning vid 07.15. Jag började med att värma upp i ca 5 minuter.

På schemat så stod det sprints, sprints med boll och medicinboll.
Sprinten såg ut så här:

3 meter * 6, 5meter * 6, 8 meter* 6 = 3 omgångar. De sista två omgångarna skulle jag göra en bagger efter varje sprint. Med det menas inte en lätt boll utan en som jag nästan var tvungen att stå på knä för att komma extra djupt… Där är viktigt att röra bollen så mycket det bara gick för att den skulle rakt upp. (eftersom när man är i stressat läge kunna kontrollera bollen ändå)

Sprints med boll

Elias har 7 bollar  = 5 tennisbollar och 2 vanliga bollar. Han kastar de runt om på en bana 8*8 meter (halv plan) och jag ska försöka att springa upp de. Detta gjorde jag 8ggr * 7 bollar = 1 omgång och 6ggr* 7 bollar = 1 omgång

Medicinboll

6 kast med medicin boll * 3 omgångar. 

Efter en cirka 50 minuter kröp jag till min handduk och la mig som en platt fisk. Jag var så trött att jag visste bokstavligen inte vart jag skulle ta vägen. Det kändes som att denna känsla känner jag igen och den var förra veckan. Som tur är så pressar jag mig själv varje vecka och känner hur det har hjälpt mig på beachvolleybanan.

 

Så här såg jag ut innan och under fyspasset…. Älskar min min på sista bilden…

IMG_2234

IMG_2235

 

IMG_2236

 

Trevlig fredag mina vänner

 

//N.G

Leave a reply