14 dagar kvar

14 dagar kvar

Tiden har gått fort nu de sista veckorna. Allt jag har gjort har varit på automatik. Precis som om kroppen kan ställa sig in på att göra allt automatiskt. För mig är det en ny känsla som jag har fått känna på i livet. Maten sköter sig själv, jag har fortfarande matschemat på väggen men jag har det i huvudet nu för tiden. Både fysen och beachträningen sköter sig som det ska och vi utvecklas och blir starkare var dag som går. I like!!!

 

De sista två veckorna här, kommer vi att ”trappa ner” på träningarna. Nu går vi in i sista fasen, vilket är att återuppliva kroppen, musklerna och hjärnan till säsongen börjar.

Nu är det, det sista rycket som Karin skrev på sin blogg. Ingen idé att spara på några krafter här inte. Nu tutar vi och kör!

 

Här är några bilder från gymmet i fredags då jag körde armar därav bilden: (jag ökade nästan i alla vikter). I´m soo happy!!!

IMG_2353 IMG_2354

Ha en underbar måndag!!!

Leave a reply