Årets spelare, Årets bästa blockare och årets komet!

Årets spelare, Årets bästa blockare och årets komet!

Efter en otroligt tung, utvecklande och rolig vecka kom jag hem fredags med en lättnad. Mitt sista träningspass för veckan var över och jag kommer att få sovmorgon under två dagar. Men när jag kom hem hade jag fått ett sms av söta Susanne. Hon hade varit på beachgalan i Göteborg. Hon hade skrivit ”GRATTIS” med stora bokstäver och hade skickat med två bilder.

Min första reaktion var; vad då grattis…

Jag tittade på bilderna som var följande;

IMG_2303 IMG_2304

Förstår ni hur glad jag blev för dessa två pris!!!. Jag hoppade av lycka eftersom jag vet hur mycket jag har kämpat förra året (för att inte tala om de andra åren) och fortfarande kämpar för att bli en ännu bättre spelare. En sådan här sak var verkligen en slags belöning för mig att jag gör någonting bra och att folk tror på mig.

Någon timme senare så får jag ett till sms av Susanne där det stod att jag vann ”årets bästa spelare”. Nu var min energi så hög att jag lätt skulle kunna springa 10 mil!

Jag är lite osäker på hur sådant här går till med galor osv. Jag visste inte ens att jag var nominerad. Hahaha. Men jag vill i alla fall TACKA ALLA som har röstat om man har gjort det eller om man har kommit överens på något sätt att jag fick vinna dessa pris. Det hade varit väldigt roligt att få en motivering till varför. Men detta ska jag luska i, så jag återkommer om detta.

P.S. Tack Susanne för den snabba uppdateringen!!!

 

Malmö9

1 Comment

  1. Sus · mars 16, 2014 Reply

    Glad att jag kan bidra till att du blir ännu mer motiverad 🙂 Kram!

Leave a reply