Återuppstod *2

Återuppstod *2

Som ni läste igår hade jag ett mördarpass som jag kallar det. Har ni missat det kan ni läsa det HÄR . Under natten så återhämtade sig min kropp eftersom jag hade ett mördarpass igen igår morse.

Jag trodde bokstavligen talat att jag skulle spy. När jag började värma upp kommer Elias fram till mig och säger ”Nina, today you will be dead” och drar ett finger vid halsen…

Min första reaktion var ”okej du klara detta, ställ in dig på det värsta du bara kan”. Det gjorde jag men det hjälpte bara de första sprinterna.

Övningen;

1 omgången = Sprinta allt var jag har i 30 sek, jogga i 1 min; 12 gånger sammanlagt.

2 omgången = Sprinta allt var jag har i 30 sek, jogga i 1 min; 10 gånger sammanlagt.

Block hopp = 10  hopp * 4 omgångar

 

Det dumma var att när vi började första omgången blev det en miss kommunikation mellan mig och Elias och jag trodde det var  10 gångers sprints inte 12. SÅ ni kan föreställa er när Elias säger ”tre till” när jag precis hade sprintat den 9;onde gången och trodde jag hade en kvar… Det ända som var i mitt huvud var ”det är lugnt, en till, en till, kom igen Nina, du är bäst”…

 

Omgång 2 var hemsk. När jag kom halvvägs av sprinten så fick jag en konstig känsla i kroppen. Jag föll en tår av att jag var så trött. (konstigt, aldrig hänt mig innan att jag gråter under en övning av att jag är så trött). I och med den tåren så kände jag inte min kropp längre. Jag såg att det var någon annan som sprang min kropp. Men jag sprang och sprang och sprang. Jag hade ingen aning om vart jag var, om jag var i Brasilien, på marken, sanden eller om jag levde. När den 10;onde sprinten var avklarad så vek sig mina ben och jag föll ihop i sanden. Jag var så tacksam att det var över!

Men jag hör hur fort Elias skriker ”no, no, no Nina, get up!” no finish!!

Mina ögon och kropp tittar upp på Elias och jag märker hur jag nästan ber att få sluta.

–       No, finish? , frågar jag helt förtvivlat med hjärtat i halsen…

–       Yes, yes you are finish, but you have to cool down” säger han med ett leende.

Hahahaha. Jag reste mig upp, föll ihop igen eftersom benen inte kunde hålla min kropp. Elias fick hjälpa mig upp och vi promenerade i cirka 3 minuter innan jag satte mig för att dricka vatten.

Att blocka var mer lätt som en plätt. Jag hoppade allt jag hade 10 gånger, 4 omgånger och sedan så visste jag att det var slut.

 

JAG ÖVERLEVDE IGEN, JAG ÅTERUPPSTOD!!!

Tack och lov att det är lördag idag

nys

Leave a reply