En bra start på dagen.

En bra start på dagen.

Igår var en bra dag, både träningsmässigt och i mitt huvud. När jag kom hem efter beachträningen så reflekterade jag vilka steg/reflektioner jag har tagit under dessa två månader. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av dem eftersom jag känner att jag är på bra humör.

1)    jag har blivit mer stabil i mina pass till Karin. Jag har hittat balansen och nyckeln har varit att, ja ni vet alla svaret på min fråga. Böj på benen! Det är inte svårare än så, men ändå så gör man det svårt för sig.

2)    Jag har hittat ett lugn på banan som jag aldrig haft innan samtidigt som jag har glädjen inombords. Det har resulterat att jag har kunnat prestera bättre.

3)    Jag har insett vad jag vill mer och mer. Jag ska till OS med Karin och Wesley. Vi är ett starkt lag och vi blir starkare ju mer vi puschar varandra.

4)    Jag klarar av att vara borta från familjen och vänner. Det har varit okej fram tills för några dagar sedan då jag fick en sådan längtan efter mamma, bror och syster. Men det är knappt 6 veckor kvar nu så det är bara att fokusera på det jag vill in i det sista för sedan vet jag att belöningen kommer!

5)    Jag har träffat så många fina människor här i Brasilien. Jag har bott med de flesta känns det som, norskor, svenskar och danskar. Men det är fruktansvärt tråkigt när de åker hem.

6)    Jag har fått mer muskler på kroppen. Självklart vill jag ha mer men ett steg i taget så kommer det.

7)    Jag och Karin har roligt tillsammans och vi får varandra att skratta, vilket jag anser är otroligt viktigt.

8)    Jag och Karin har blivit inspiratörer åt de andra spelarna här i Fortaleza. Många kommer ner till banan när vi ska träna och kollar hur vi tränar vilket förgyller min glöd ännu mer. Det är så otroligt kul att jag är en av de personerna som folk vill titta på när jag spelar. Jag har alltid sett upp till andra men nu är jag en av dem. Tusen tack för det, det betyder så mycket.

9)    Jag gillar verkligen att blogga. Ibland kan det vara att jag inte har tiden eller orken men jag älskar verkligen att dela med mig av mina tankar, funderingar och reflektioner.

 

Tror det bara blir 9 stycken. Jag tänkte att 10 vore bra om jag skrev men jag har inte en 10: onde så därför blev det 9 stycken.

Idag är det onsdag den 5 mars och igår var fettisdagen. Många åt säkert en semla medan andra var det en vanlig dag utan semla.

Träning på schemat just nu och ännu en dag i paradiset.

10000116_345495728942189_457453053_n

Trevlig dag på er!

//NG

 

1 Comment

 1. Isabelle · mars 5, 2014 Reply

  Hej fina syster:-)

  Här hemma har våren kommit. Väldigt tidigt i år. Fåglarna kvittrar från altanen och jag börjar få vårkänslor:-) Livet har tagit en vändning även för mig……;-)

  Det glädjer mig att läsa dina inlägg i dina bloggar. Du kämpar mot dina mål som snart blir verklighet ;-))
  Vi längtar efter dig oxå. Jag har turen och få träffa vår bror på fredag. Jag ska kolla på när han tävlar 🙂

  Må väl nu underbara syster .
  Många pussar och kramar

Leave a reply