Lone Surviver med Mark Wahlberg

Lone Surviver med Mark Wahlberg

Ännu en helg har gått och stegen mot hemgång är stor. Helgen bestod av många bra saker
– Massage
– BBQ ”fest”
– promenad med Lina
– matlagning
– bio
– pratat med Adam
– sömn

 

Lördagen började väldigt skönt med att jag tog en långpromenad med Lina. Vi tog nog en promenad på 1,5 h. Den var mycket givande och vi fick till och med se en delfin vid piren. När jag väl kom hem så åt jag en lång frukost (drack bara kaffe innan jag träffade Lina). Jag lyxade faktiskt till det med söta små jordgubbar till frukosten.
IMG_2333IMG_2334

 

IMG_2332

 

En massage fick jag också in och min kropp tackar den även idag att jag tog den i lördags…

Under hela veckan har jag trånat efter att äta en kycklingburgare. Så då tänkte jag att på lördags kväll äter jag den fast på ”ninas sätt”. Så här blev resultatet och det blev fantastiskt gott!!!

IMG_2336 IMG_2337 IMG_2338 IMG_2339

 

 

Det som finns på bilden är;

ägg istället för bröd
ugnsbakade potatis skivor
lök
tomat
röd paprika
granatäpple
sallad
kycklingfile

Som sagt mycket gott!

Söndagen bestod av en lugnare dag. (som om lördagen var tuff…) Men sovmorgon blev det i alla fall och på förmiddagen fick jag till och med en liten stund att prata med bror min. Gud, vad jag saknar honoom!! Det ska bli så mysigt att både mamma och bror kommer upp till Stockholm under 3 hela dagar….!!!

Eftermiddagen bjöds det på film. Lone Surviver med Mark Wahlburg. En av de bästa filmerna jag har sätt måste jag säga. Den var brutal, verklighets baserad, tankevärd, grymma skådespelare och riktigt bra gjort!. Tror den går på bio hemma iSverige nu. Har du inte sätt den så se den. Inte riktigt en ”må bra film” men en riktigt grym film.

Önskar er alla en underbar måndag.

Leave a reply