Nervös

Nervös

I går var en väldigt tuff dag. Vi tränade beachvolley mellan 09.00 – ca 10.15. Det är så sjukt varmt då och är det en intensiv träning då går det utför. Jag och Karin har börjat att gå in i spelmoment övningar allt eftersom säsongen drar igång. Jag tycker det är jättebra eftersom vi har inte spelat match sedan Thailand vilket var i November. Förmiddagsträningen var jobbig. Vi skulle ta emot en kort serve, shoota (slå ett välplacerat slag där ingen stod på andra sidan), sedan får de som står på andra sidan en boll som vi ska spela ut.

Det positiva med träningen var att vi överlevde hettan och tröttheten som vi båda hade i kropparna. Klarar vi det här så finns det ingen ursäkt när vi står någon annanstans i välrden där det är jättevarmt, vi är slitna i kropparna, för vi vet att vi kan om vi vill.

På eftermiddagen så spelade vi vår första riktiga träningsmatch sedan november. Jag vet inte vad som triggade igång det men jag var jättenervös! Jag skakade i hela kroppen och ingenting kändes rätt. Jag slarvade i många moment, som mottag passen till Karin och anfallen. Min reflektion kan vara följande;

– var det för att många tittade på oss när vi spelade

– att jag hade ont i magen

– att jag hade förväntningar att allt som vi tränat ska sitta

– jag känner mig fortfarande inte så fysisk stark

– att gymmet har varit stängt i tre dagar nu

– att jag inte åt min vattenmelon till mellanmålet precis innan träning

– att jag sov för mycket under dagen

– att jag har otrolig hemlängtan

– att jag saknar att sova i min egen säng

med massa mera reflektioner….

Wesley frågade mig efter matchen varför jag var så nervös. Jag som jag skrivit här ovan så kan det vara många faktorer men önskade att jag visste så jag kunde göra något åt det. Sedan kan det vara den enklaste anledningen att detta var just den första matchen sedan november?!

Nu måste jag springa iväg till fys + gymmet.

Ta vara på dagen mina vänner!

//N.G

IMG_0665

Leave a reply