Planering

Planering

Nu börjar träningslägret gå mot sitt slut och det är både med en lättnad och en ledsam känsla. Det ska bli så skönt att komma hem till familjen och sina vänner samtidigt som jag skulle kunna vara kvar här i ytterligare månader. Det är verkligen ett paradis jag lever och min dröm. Men jag får vänta till nästa gång vi kommer tillbaka. Jag kommer verkligen att sakna hela staden eftersom det har blivit ett av mina hem.

Så jag tänkte jag skulle berätta lite kort vad som händer de närmsta månaderna, eller fram till EM i alla fall. Vi har fem veckor kvar här i Brasilien innan vi åker hemåt. Jag och Karin har utvecklats som lag otroligt mycket och jag själv har tagit stora kliv. Jag har klarat av många moment som jag inte gjorde förra året och jag känner mig redo för att ”kick some world tours players asses”.

När vi landar den 15 april så kommer jag att få en känsla av vår (förhoppningsvis) eftersom jag inte har några vinterkläder med mig. Jag åker direkt till Stockholm för att sedan 4 dagar senare åka till Kina.

I Kina har vi två turneringar, en i Fuzhou och en i Shanghai. Efter dessa två turneringar åker vi direkt till Mexico och sedan vidare till Fortaleza igen. Efter Fortaleza åker vi till Prag och antagligen så åker vi hem efter den turneringen.

Veckan efter Prag är jag lite osäker vad som händer men veckan efter det är det Europa Mästerskapen. Detta året är EM tidigare och därför är det viktigt att vi spelar så många turneringar innan så vi är garanterade med.

Så planeringen är från den 11 mars (idag) till och med den 8 juni. Det kan komma massa ändringar men det är vi vana vid…

Ha en underbar tisdag nu ska jag byta om för att köra fys i sanden och styrke träning på gymmet. Nu ska det byggas muskler!

tumblr_mhijcm5pbn1s1bwvio1_500

 

Leave a reply