Ta en minut åt detta klipp, det kommer att förändra din syn

Min kusin la upp detta klipp på sin sida på facebook och jag spanade in den. Barn lär sig från sina föräldrar eftersom de ser de som en stor förebild. Nu visar de ju att barnen härmar med en gång men min reflektion är att barnen gör det vid ett annat tillfälle. Mitt exempel är att när jag gick i 5:an på Tyska Skolan i Göteborg (heter numera Viktoria skolan) var det en tjej som kom fram till mig på en av rasterna och sa; ”Jag hatar dig”. Vi var klasskamrater och under senare av åren blev vi ”bästisar” under skoltiden. Men vad som förse gick i mitt huvud var ”varför sa hon så, vad har jag gjort henne?”.

Jag tog modet och frågade henne om varför. Hennes svar var enkelt; ”Jag hörde av mamma och pappa när vi åt middag igår att de inte litar på polacker och att de hatar de”.

Vad kommenterar man på det… Jag tog det inte på blodigt allvar men klart jag blev ledsen. Så alla ni där ute i världen som har barn, ska få barn, vill ha barn eller försöker att få barn tänk er för när ni gör eller säger saker. Barn har stora ögon, stora öron och använder sedan sin stora mun.

Här har ni klippet:

 

Ha en underbar fredag och glöm inte att njuta lite extra hemma eftersom jag har hört att våren är där.

//N.G

happy-quotes

2 Comments

  1. Isabelle · mars 7, 2014 Reply

    <3

Leave a reply