”that may change you think about…”

Jag fick denna youtube klipp länkad av en av mina bästa kompisar. Jag kände igen mig så otroligt i dessa karaktärer som är i filmen. Den tar cirka 9 minuter, men den är så värd att titta på. Jag fick ett helt annat synsätt när jag hade sätt den.

Jag är absolut inte egoistisk men man tänker väldigt mycket på sina egna behov. Att man tar saker på en annan vinkel är ett steg mot rätt riktning. Igår när jag handlade i mataffären så tänkte jag faktiskt på klippet. Jag stod nog i kassan ca 30 minuter. (de här i Brasilien är inte så snabba). Istället för att vara irriterad på personen i kassan att det tar sådan lång tid så började jag föreställa mig hur folk har det. Jag observerade mer och jag fann ro i mig själv. Testa det själva, nästa gång ni står i matkön. Bli inte irriterade, öppna era ögon, ser er omkring. Detta är ett bra tillfälle att reflektera på många saker istället för att bli arg.
https://www.youtube.com/watch?v=QiyY4t7WbnU

 

Med andra ord god morgon på er…

//

N.G

Leave a reply