Vi ses snart!

Vi ses snart!

Nu i helgen var det många som åkte från vårt läger här i Fortaleza. Några har ankommit och fler ska ankomma. Det är alltid så himla tråkigt när folk åker eftersom man ”fastnar” vid de så fort, speciellt när man bor ihop. Jag och Åsa har bott med varandra under hela hennes vistelse (6 veckor) och har stormtrivts med henne. Jag ville inte säga ”hejdå” eftersom jag tycker det är så jobbigt.

Åsa ordnade en liten avskeds ”fika” med kokosbollar, melon och kaffe. Så här såg det ut.

IMG_2248

 

IMG_2249

 

(jag skulle ta kort på allt när det var framplockat men jag glömde av det och fick ta kort på resterna…)

IMG_2254 IMG_2250

 

Söndagen var annars väldigt lugn. Jag lagade ca 2 kilo kalkon som jag ska äta i veckan. 1 kilo med smak av curry och den andra grillkrydda variant.

IMG_2245

 

Man kan säga att jag gjorde så lite jag kunde för att optimera min återhämtning denna vecka. Karin är tillbaka efter hon har varit sjuk vilket jag gläder mig. Jag kände mig så ”naken” på banan förra veckan så det ska bli skönt att ha henne tillbaka.

Veckan ser ut som vanligt med många träningstimmar i sanden, gymmet och fysen. VI ska också klämma in några sponsormöten under veckan. Så förhoppningsvis kommer vi ha positiva nyheter snart!

Vad ska ni göra i veckan? har ni det bra i kalla Sverige? Har hört att våren har kommit?…

Trevlig måndag

//

N.G

 

Leave a reply