” Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it’s called the Present”

” Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it’s called the Present”

Under dessa 2 månader här i Brasilien har jag lärt mig många saker om min kropp. Jag har faktiskt blivit nästan expert på hur den fungerar, vad den behöver och vad den vill. Jag har lärt mig att lyssna på den på ett annat sätt än tidigare.

Detta är en konst må jag säga. Innan hade jag ingen koll hur mycket den klarade av, vad för mat som var bäst, hur mycket jag behöver sova, vad för tillskott behöver jag ta för att inte bryta ner musklerna osv. Dessa är viktiga faktorer om man vill bli bäst.

För att kunna göra detta behövs ett fokus och inte bara hos mig utan hos alla som vill uppnå ett mål. Ett fokus och ett tålamod går hand i hand.

Jag själv är väldigt ivrig när det gäller många saker. Jag vill att det ska hända på en natt, men skulle det vara så lätt skulle alla vara där jag drömmer om att vara.

Varje dag lär jag mig nya saker om mig själv. Det kan vara en ny känsla eller ett framsteg som jag gjort men också vad som påverkar mig runt omkring mig.

Många som ser mig, lärt känna mig, tycker att jag har fokusen och när jag bestämt mig så finns det ingenting som stoppar mig, en slags envishet jag har inom mig. (den har jag mamma att tack för). Det må vara sant men ibland kan det vara lite skärmande.

Man lever i sin bubbla och allt kretsar runt sporten (i mitt fall) och allt annat kommer i andra hand. Jag lever för min passion och jag har sagt det tidigare och säger det igen ” jag lever min dröm här och nu”. Jag vet inte vad morgondagen tar med sig men en sak är säker;

” Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it’s called the Present”

Så ta vara på denna underbara tisdag, för det kommer jag göra!

yesterday-is-history-tomorrow-is-mystery-but-today-is-a-gift-thats-why-its-called-present_1216

 

 

Leave a reply