April, april din dumma sill…

April, april din dumma sill…
1 april 2014

Hmm, idag är en sådan dag där man blir lurad, både i tidningarna och bland vännerna/ familjen. Jag och pappa brukade alltid lura varandra när jag var mindre. Det var allt från att det var en älg precis utanför fönstret till att något hände. En liten rolig tradition tycker jag.

Tyvärr eller nja inte tyvärr så har man ju vuxit upp och man är inte lika lättlurad som jag var när jag var liten. Men jag väntar nästan på att någon kommer att lura mig idag. Undrar om Wesley kommer att ta chansen….hmmm jag är på min vakt!

Annars så åkte Siv hem igår, tillbaka till Norge. Så nu har jag ett eget rum för mig själv. Det är otroligt skönt eftersom jag har delat rum med så många under denna tid här. Alla behöver sin egen tid och den uppskattas mer när man inte haft den på ett tag.

Nu är det sista veckan som resten av gänget är kvar och nästa vecka är jag och Karin själva. Med andra ord jag har lägenheten helt SJÄLV!. Drömmen….

Snart dags för gymmet. Igår var det ben och idag kör vi armar. Lets go!

(hittade en gammal bild när jag var brunett)

images

Leave a reply