Game of thrones

Game of thrones

Igår släpptes första episoden av Game of thrones säsong 4 och jag är super duper spänd att se den. Jag ska försöka att se den här i Brasilien men det kanske kommer att vara svårt. Jag får kolla runt lite och se om man kan streama den.

Jag kommer ihåg när min bror nämnde den för mig första gången. Hans ord var ”Du kommer att älska den”. Så sant så, jag fastnade. Vissa scener är lite väl grova för min smak men annars så är den helt fantastisk. Om du inte har sett den serien så rekommenderar jag den starkt.

Jag skulle inte kunna säga att det är en ”må bra” serie, alltså en serie typ som ”Friends” eller ”How i met your mother” men den är ruskigt bra. Har man inte sett den så har man missat något.

Här har ni en trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=8ixEWrTLiZg

Leave a reply