Unna dig något gott idag

Unna dig något gott idag

Fredag, underbara fredag. Veckan har gått mest på automatik och egentligen så har det inte hänt så mycket. Det ända som är skillnaden är att det bara är ca 9 dagar kvar innan jag och Karin sitter på flyget hem till Stockholm.

Efter som jag har följt ett matschema dessa 3 månader så tänkte jag att när jag kommer hem laga något riktigt gott. Men jag vet inte vad för något. Mina funderingar kom för någon månad sedan och då började jag kolla lite bloggar och slank in på denna hemsida.

http://www.tasty-health.se/

Hon som driver bloggen är en diplomerad Kostrådgivare, Personlig Tränare, Body Fitness-tävlande och en matälskare. Jag fastnade för hennes blogg eftersom hon har massa härliga recept. Inte nog med att de är nyttiga så experimenterar hon med recept så att det blir riktigt gott.

Jag såg detta recept:

Hur god ser inte den ut plus kolla ingredienserna…

choklad & cheesecake proteinbrownie1

Eftersom det är fredag idag så varför inte tipsa om något gott som ni kan göra till ikväll eller helgen.

 

Trevlig fredag mina vänner

//N.G

  • Posted On: april 4, 2014
  • By:
  • Under: Mat

2 Comments

  1. Erik · april 4, 2014 Reply

    Har följt henne ett tag nu. Så galet goda grejer. Dyra ingredienser men å så värt det.
    Välkommen hem!
    /Han fr Nordic Wellness Bromma 😉

Leave a reply