Välkomna till vårt team: Muskelbygget

Välkomna till vårt team: Muskelbygget
Detta är ett sponsrat inlägg.

Jag vill gärna presentera en ny sponsor detta år, de heter Muskelbygget:

”Muskelbygget erbjuder allt du behöver inom kosttillskott, hälsokost, träningskläder samt träningsutrustning med utbud för såväl nybörjare som mer erfarna atleter. Ända sedan starten 2008 har fokus legat på snabba leveranser, bra service och hög kvalité, något som vi lever efter än idag.”
Muskelbygget

VD/Grundarens ord:
År 2001 klev jag för första gången in på ett gym och har sedan dess varit fast. På den tiden var inte kosttillskott lika utbrett som det är idag och kunskap om produkterna som fanns var lite av en bristvara hos butikerna. Detta var något jag reagerade på och bestämde mig då för att fördjupa mig i branschen och Muskelbygget blev då en bra kanal för att sprida kunskap och kvalité vidare.”
Muskelbygget

Eftersom de är våra nya sponsorer kommer jag att skriva om/rekommendera deras produkter och länka till de produkter jag dricker.

Precis innan vi åkte så beställde vi ett gäng produkter. Vi tog inte med allt men en hel del eftersom vi är borta i tre veckor nu. Här är en bild på vad vi beställde denna gång.

DSC04418 DSC04419 DSC04421 DSC04422DSC04481

Leave a reply