”Vi gjorde vårt bästa…”

”Vi gjorde vårt bästa…”

Det är så förbaskat tråkigt att förlora. Det är inte mycket jag hatar i livet men att förlora är något jag verkligen hatar. Idag gick det inte alls som vi hade tänkt oss.

Igår på det tekniska mötet fick vi reda på vilka vi skulle möta. Det var ett USA lag som jag hade noll koll på. Jag visste varken hur de såg ut, vilka de var eller vilken spelstil de hade. Men jag och Karin har en grej, att det spelar ingen roll vilka som står på andra sidan. Det är upp till oss helt enkelt.

Matchen började klockan 08.00 på morgonen (svensk tid 02.00). Vi gjorde allt vi kunde för att förbereda oss som bäst. (förberedelserna som vi gjorde var; förberedelserna inför vad som skulle drickas innan och under matchen, vad vi åt till frukost, den mentala delen och uppvärmningen). Handen på hjärtat så gjorde vi allt men det gick inte vägen denna gång, tråkigt nog.

Matchen slutade i en tre settare och vi gjorde många bra saker. Både jag och Karin märkte fort att många av sakerna som vi har tränat på i Brasilien har gett resultat.

Jag är så otroligt stolt att ha Karin vid min sida, både på och utanför banan. Vi gjorde vårt bästa och för varje match vi kommer att spela är vi närmare vårt mål. Ett steg i rätt riktning även om vi förlorade. Wesley har gjort ett riktigt bra jobb med oss och framförallt med mig och det är jag evigt tacksam för.

Nu är det bara att ladda om krafterna och tagga till nästa turnering som är i Shanghai.

Om någon timme ska jag till gymmet och köra ben. Här är det ingen vila utan puscha tills jag når mitt mål.

Tack alla som stöttar oss och tror på oss. Kramar till er alla!

Bild 2014-04-23 kl. 15.39

6 Comments

 1. Adam · april 23, 2014 Reply

  Jättebra kämpat! Såg resultatet och det var ju jämnt i sista setet, så det är bara att ladda om som du säger och köra ännu hårdare i Shanghai 🙂 Se det här som uppvärmningen inför alla andra matcher!

  Vi är jättestolta här hemma och alla håller tummarna för er 😀

  • Nina · maj 2, 2014 Reply

   Tack käre bror!. Vi är ett steg närmare igen även om vi åkte ut efter andra matchen. I mexico är vi redan i huvudturneringen vilket menas att vi kommer att ha minst 3 matcher garanterade! Mera matchträning= ytterligare ett steg framåt. Puss puss

 2. elias · april 23, 2014 Reply

  train, train and train! to achieve obejitvos

 3. Anne-Lie Rininsland · april 23, 2014 Reply

  Nya tag nästa gång!! Lycka till 🙂

  • Nina · maj 2, 2014 Reply

   tack Anne-Lie!. Helt rätt. Nu förlorade vi andra matchen i Shanghai men vi är nöjda ändå eftersom det är början av säsongen. Ha det kanon i Portugal=)

 4. Isabelle · april 23, 2014 Reply

  Kära syster

Leave a reply