Vi är inne i huvudturneringen!!!

Vi är inne i huvudturneringen!!!

21 dagar innan en turnering inträffar, kommer huvudturnerings listan ut på nätet. Det menas att det är då man får reda på om man är i huvudturneringen eller om man måste kvala in.

Nästa stopp för oss är Mexico, Puerto Vallerta. Väderprognosen ser mycket bra ut med ca 33 grader sol. Vi har ju haft sådär väder i både Fuzhou och Jinshan, så det kommer vara väldigt skönt med värme.

Vi är inne i huvudturneringen i Mexico. Vi slipper kvala och är garanterade minst tre matcher. Först är det gruppspel och 1-3 går vidare till nästa rond. Ett annat plus är att vår tränare Wesley möter upp oss där. Det är verkligen en lyx att ha med sin tränare på turneringar. Jag märkte redan skillnad förra säsongen när Wesley var med på några få turneringar.

Skillnaden från förra året, så kan vi ta med både Elias (assisterande tränare) och Wesley (huvudtränaren) till de flesta turneringar detta år. Jag är så otroligt tacksam för de sponsorer som stöttar oss i vår satsning. Det har självklart varit ett hårt arbete men det är värt det i slut ändan!

Så här ser det ut hittills på listan i Mexico. Det tekniska mötet är på tisdag kväll där vi får reda på vilken grupp vi har hamnat i.

Skärmavbild 2014-05-02 kl. 11.38.05

 

Leave a reply