Europa mästerskapen och Malmö

Europa mästerskapen och Malmö

Vi hade knappt internet i Italien vilket gjorde det svårt att blogga. Men här är ett inlägg jag tänkte sända.

(Gammalt inlägg)

Nu är vi i Italia… närmare bestämt Cagliari. Vi landade igår kl 23.00 från Baden och innan vi var på hotell rummet var klockan 00.30 och somnade strax efter 01.00.

Vi var väldigt trötta när vi vaknade men vi åt frukost för att sedan åka ner till banorna. När vi väl kom dit så bokade vi upp en bana som vi kunde träna på kl 12. Vi hade inte varit i affären så vi hade inget vatten. I vanliga fall så får man vatten vid banorna men denna gång blev vi bemötta på ett annorlunda sätt.

På italienska får vi svaret när vi frågar om vi kan få vatten ”Nej tyvärr, det är bara för Italienarna”. Hahahahah. Jag, Karin, Janne och Viktoria gapskrattade eftersom detta är ju ett skämt. Vi trodde han skämtade men det gjorde han inte. Efter mycket om och men så fick vi EN 40 cl vatten flaska och resten fick vi köpa lite längre bort. ( vi frågade till och med en av de italienska spelarna om han kunde hjälpa oss och när han fick samma svar så sa han bara ”ni måste skämta!”…

(slut på inlägget)

 

Med det sagt så slutade vi på en 17:onde plats vilket inte var planen. Ibland blir det bara så. Jag har faktiskt inte så mycket att kommentera om den placeringen förutom att det är glömt och det handlar om nya tag och ta lärdom av vad som hände och att det aldrig kommer hända igen!

 

Nu är vi i soliga Malmö för att träna. Jag gillar verkligen Malmö dels som stad men att träna här. Människorna här är helt underbara och öppna, det är nära till allt, inga avstånd. Vi kommer vara här tills idag då vi beger oss till Stockholm för att sedan på måndag åka till Berlin.

Veckan har gått väldigt bra måste jag säga. Det har varit mycket fokus runt träningen, återhämtning, glädje och kosten. Nu är det sista beachpasset i Malmö innan vi åker till Stockholm klockan 13.00

Trevlig fredag mina vänner!

10383565_842104685819523_402885561188651938_n

Leave a reply