Semi kl 13.00!!!

Semi kl 13.00!!!

Godmorgon era nyvakna troll!

Jag har precis vaknat och är tok laddad för denna dag här i Oslo. Igår började turneringen som sagt för oss (vi fick bye i första ronden). Matcherna gick väldigt bra måste jag säga. Jag och Karin gjorde ett väldigt bra jobb!. Vi var tok fokuserad vad som hände på vår sida och vi var smarta.

Matcherna såg ut så här;

Match nr 1

Grawender-Lundqvist SWE [3] Linde-Lindström SWE [14] 2-0 (21-8, 21-8)

Match nr 2

Grawender-Lundqvist SWE [3] Olsen-Bang DEN [11] 2-0 (21-10, 21-10)

Match nr 3 (kvartsfinal)

Grawender-Lundqvist SWE [3] Nilsson-Yoken SWE [2] 2-0 (21-16, 21-13)

 

Vi började spela vår match kl 09.30 och vi slutade spela vid 20.00…. Dagen kändes vääldigt lång. När man spelar så många matcher är det så viktigt att man får i sig bra med näring och energi för att orka, vara klar i huvudet, kunna tänka osv. Jag och Karin gjorde en väldigt bra jobb måste jag säga med det. Jag var verkligen inte hungrig under många av måltiderna men jag fick i mig det (tänkte på annat medan jag åt, ett bra tips) och jag hade energi under varje match. Inga dippar överhuvudtaget.

Nu ska jag äta färdigt min frukost för att sedan gå ner till banorna för att träna lite innan semin kl 13.00. Vi vet inte än vilka vi möter utan den matchen spelas klockan 10.00.

Håll tummarna mina vänner!!

Kramar

P.S

Följ resultatet HÄR

 

 

1 Comment

  1. Adam · augusti 30, 2014 Reply

    Håller tummarna! 😀 <3

Leave a reply