Sao Paulo, Brasilien

Sao Paulo, Brasilien

För några dagar sedan så var planen att vi skulle vara i Sverige denna vecka och träna. Men som beachspelare (som ni vet) måste man vara flexibel. Jag sitter på Arlanda flygplats i skrivandes stund och reflekterar att vi ska till Brasilien för att spela årets sista Grand Slam!

Jag är sjukt taggad och det ska bli ett sant nöje att ”kicka ass” på internationell nivå igen!. Turneringen drar igång på tisdag med kval för vår del. Vi är rankade 7 i kvalet vilket menas att vi förhoppningsvis inte kommer att möta ett ”brasselag”….. Planen var att vi skule åka till Brasilien redan igår men tydligen så tyckte Air France att de ska strejka. Så vår resa blev ändrad till idag måndag. Vi kommer dock fram klockan 17.05 idag i Brasilien. En låång resa men med mycket motivationen!

Vi åker först till Amsterdam för att sedan ta ett direkt flyg till Sao Paolo.

Vi hörs i Brasilien!!!!!

IMG_3407 IMG_3405 IMG_3399

1 Comment

Leave a reply