Silver i Norge

Silver i Norge

Då har veckan rullat igång och vi är återigen i Stockholm. Vi åkte ifrån Norge med ett silver. Vi är nöjda absolut men det var första och sista gången vi förlorade mot det finska laget. Saken var den att vi spelade inte dåligt, de spelade inte dåligt, utan de var smartare än oss. De hade en plan över hur de skulle slå oss och de lyckades med den. Men nästa gång vi möter de (säkerligen i Finland) så har VI en smartare plan, vi ska överlista de…

Nu står min silver pokal på min hylla här hemma och den glänser så fint. Vi kommer att vara i Stockholm fram tills Finland turneringen vilket känns väldigt bra!. Det är mycket som behövs fixas och det är verkligen skönt att inte vara på resande fot.

Vi kom hem i söndags eftermiddag och kroppen har inte återhämtat sig än. Veckan ser ut så här tränings mässigt;

Måndag: Beachpass + gym
Tisdag: Beachpass + gym
Onsdag; Gym
Torsdag; beachpass
Fredag; beachpass
Lördag; LEDIG!
Söndag: beachpass

Jag har redan tvättat här hemma och jag har tre stora påsar som måste vikas och in i garderoben… Det tar i ska jag säga men det måste göras, sedan är det en del saker och möten denna vecka som ska göras. Häng med under veckan så får ni se vad det är…

Kramar

 

 

Leave a reply