Snälla Bli Min

Snälla Bli Min

Man märker att hösten är här när Idol sänds på Tv:n. Många tycker att det är tråkigt, deprimerande att hösten och vintern är på gång men jag tycker det är så mysigt. Det blir som man gör det till, var det någon som sa till mig. Jag har ändrat min uppfattning om hösten, mörkret och det är dags att ni också gör det.

Det är de små sakerna som gör skillnad och speciellt i vardagen. Det kan vara allt från att tända ett ljus till middagen, lyssna till ”Veronica Maggio” i högtalarna, träffa vänner eller familj. Du bestämmer hur du vill spendera dagarna i mörkret.

Lyssna på denna version av ”Snälla bli min”, går rätt in i ens hjärta eller vad säger ni…?

 

  • Posted On: september 9, 2014
  • By:
  • Under: Privat

2 Comments

  1. Christine · september 9, 2014 Reply

    Du har så rätt; det blir verkligen vad man gör det till. Och versionen av snälla bli min är fantastisk! Saknar dig, vännen!

Leave a reply