Tandläkarskräck

Tandläkarskräck

Hur kan veckan gå så sjukt fort?!. Det är redan torsdag och snart är det helg för många.

Som jag nämnde tidigare i veckan så är det många saker som man vill/ behöver göra när man äntligen är hemma under en längre tid. En av sakerna är att gå till tandläkaren. Men jag och tandläkare går inte riktigt ihop. Jag känner att det både är dyrt och obehagligt att någon ska titta i min mun och gräva. Men jag tog modet att gå.

Jag kollade runt lite och det ”billigaste” var på City Dental. Jag bokade tid och fick en tid igår. Jag bokade en undersökning och i mina ögon så innefattar det både röntgen och att man gör ”rent” tänderna från tandsten osv… Men för 480kr så fick jag 4 röntgenbilder och att läkaren sa ”du har två hål”. Läkaren sa att han kan fixa ett nu och den andra på nästa besök.

Det gick fort i mitt huvud och självklart vill man ju att hålen ska fixas. 10 minuter senare hade jag bedövning i munnen och han borrade. Resultatet blev helt fantastiskt,. Förra gången jag var hos läkaren var nog (skäms över att säga det) för 3 år sedan!!! Sjukt vad tiden kan gå.

Känslan som jag kom från City Dental var en lättnad, varken ont eller något obehag men jag blev ca 1000 kr fattigare….

Jag skulle kunnat ta kort på tanden men det är inget roligt… Däremot kan jag ta kort på mitt nya fräscha hår!! Jag har både klippt mig och blivit blond igen. Daniel som är min favorit frisör gör mig alltid så himla fin!. (ni får se resultatet snart, har inte tagit kort på det än)

Så vad är planen idag då… Ett spännande möte klockan 13.00, efter mötet så ska jag gymma/ fys för att sedan fortsätta att njuta av dagen.

Kramar till er alla och njut av denna torsdag!!

  • Posted On: september 4, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply