Idag åker jag hem

Idag åker jag hem

Så där ja, nu har 3,5 veckors träningsläger i Fortaleza, Brasilien avslutats. Har precis ätit frukost och dricker min andra kopp av brasilianskt kaffe. Tyvärr så är det inte lika gott som svenskt vilket är underligt eftersom kaffet görs i Brasilien… När jag återvänder hit i slutet av december så kommer jag mer eller mindre ta med en hel väska med svenskt kaffe. Man kan säga att de 2 sista veckorna har jag ”lärt” mig att dricka det brasilianska kaffet…

Klockan tickar på och om några timmar sitter jag i bilen påväg till flygplatsen. Idag skulle vi träna beach på morgonen men där vi tränar (på ett universitet) hade de stängt. Så efter jag skrivit klart här ska jag till gymmet, köra lite cardio och en genom körare av kroppen. Det menas ”alla” stora muskler ska jag köra. Denna vecka har jag bara varit på gymmet två gånger och känner att en balans och en avslutning av träningslägret vore på sin plats.

Tiden har flugit iväg här måste jag säga. Jag är otroligt glad över det jag och Karin har åstadkommit under denna ”korta” tid. Karin skrev häromdagen ett väldigt fint inlägg (KLICKA HÄR) som jag tycker ni alla ska läsa, skrivet från hjärtat!.  Detta skrev min underbara partner om mig! (för er som har lärt känna henne och kommit henne nära vet vad jag menar, hon ÄR solskenet i världen)

”Sist men inte minst vill jag tacka Nina för hennes otroliga insats. Hon är den personen som har fått gå igenom den största förändringen under detta år. Heltidsproffs, nya förväntningar, 110% fokus på beachvolleybollen och en ribba som hela tiden höjs för henne innan hon vänjer sig i sin trygghetszon. Det har inte alltid varit lätt, men jag är imponerad över hur hon har vuxit både som spelare och person och jag vet att vi som lag är mycket starkare idag än någonsin tidigare.”

Precis som Karin skriver så är en tacksamhet till er alla därute. Jag vet att det hade varit tusen gånger tuffare om jag inte hade er vid min sida, både sponsorer, familj, vänner, tränare…

Jag tänker mig bort hur veckorna har gått medan jag hör låten the ”Luckiest girl” av Vinsten. Det är svårt att se om man själv har utvecklats men om jag reflekterar just dessa veckor så vill jag säga att det har jag gjort. Det är många ”nya” moment som vi har tränat på samt många bas moment och är så otroligt glad att jag fått tid att träna på just de. Planen har varit att vi ska få så mycket bollkontakt under dessa veckor och det har Wesley gjort riktigt bra.

Vi har tränat på ett ”nytt” ställe denna gång vilket jag gillar starkt! Det är vid ett universitet och där har de 4 beach banor. Det som är positivt är att det blåser och är vindstilla, inte samtidigt såklart…men jag gillar verkligen att träna i vinden eftersom det är en stor utmaning. En annan sak som är riktigt bra är att de har ett omklädningsrum med dusch, väldigt tacksamt! Sist men inte minst är att det är en flexibilitet, vi har inga tider att passa. Där vi brukar träna så är det ett slags schema, att det är folk efter oss som ska träna och ibland är det skönt att komma som man vill.

Nu har musiken gått över till Nelly Furtado ”I´m like a bird”. En riktigt skön lördagsmorgon med andra ord, lyssna på härlig musik och skriver av mig till er…

Jag har velat skriva så många olika saker till er, olika inlägg men jag har verkligen inte orkat. Jag beundrar Karin att hon skriver mer eller mindre varje dag. Jag ska säga att det är en konst att skriva inlägg som ska vara intressanta även om ni läsare bara vill höra hur vi mår. Det värmer så klart när ni ger en kommentar men ibland som det varit för mig har jag kommit i en blogg svacka..

Jag packade min väska igår och det är jag glad över eftersom jag slipper göra det idag. En liten sportväska stannar kvar med saker jag inte behöver ta med mig. Imorgon är det första advent och den kommer jag fira med min underbara syster. Jag har ”beställt” hennes underbara laxpasta och det ska bli så gott plus svenskt kaffe!!!

Okej, sista låten Kent med ”skogarna”….

Önskar en underbar lördag och tack för att ni finns för mig!.

 

532125_10150937742688325_727734148_n 2014-10-24 08.30.44 DSC06449431850_10150937744793325_944466380_n

 • Posted On: november 29, 2014
 • By:
 • Under: Privat

3 Comments

 1. Issa · november 30, 2014 Reply

  Du är mer än välkommen hem till mig och Robin:-)
  Vi ses och trevlig hemresa

 2. Adam · november 30, 2014 Reply

  Åh, saknar dig så mycket nu 🙂 Fina bilder du la upp! Lycklig resa så hörs vi när du är hemma i Sverige ikväll!

 3. Tesa · november 30, 2014 Reply

  välkommen hem vännen!! ❤️

Leave a reply