Störtbilligt

Störtbilligt

En av sakerna här i Brasilien som är sjukt bra är bion. Den är billig, de har de nyaste filmerna och bekväma fåtöljer (notera fåtöljer).

Vi åkte till ett nytt köpcentrum som de har byggt och det var enormt. Ärligt talat så tror jag att om man ska gå igenom hela köpcentrumet så pratar vi minst en helg från öppning till stängning för att hinna med alla butiker. Jag skämtar inte, det var så stort och i mitten av centrumet så har de ställt en gigantisk julgran. Tyvärr så tog jag inte med min kamera men nästa gång tar jag med den för att ni ska få en inblick hur stor den är!

En liten nackdel här med bion,  är att många filmer är dubbade. Så man måste kolla att filmen inte är dubbad vilket resulterar att man blir begränsad av att se många filmer. Men vi hade två alternativ, November man med Pierce Brosnan och Interstellar med Matthew McConaughey. Det häftiga som jag aldrig har sett innan är att man kan se filmerna i 4D. Insterreller var en av de filmerna.

För ett gäng år sedan så fanns det simulatorer i Liseberg och det var det bästa jag visste när jag gick dit. Men på senare år har de tagit bort det. Men om ni har varit i Liseberg och testat de så kan jag tänka mig att det är ungefär på samma sätt. Det som är ännu häftigare är att den lukten som är i bion känner du som tittar också.

Hur som helst så var jag väldigt nyfiken på detta och ville givetvis testa detta (film älskare som jag är), men tyvärr så var biljetterna slut såklart och det blev November Man.

Jag gillar Pierce Brosnan så kände väl på mig att det kommer att vara en bra action film. Slutsats det var över förväntan. Även om IMDB.com har satt 6,3 i betyg så tyckte jag att den var bra. En film värt att se!

Ninas betyg 1-5 där 5 är högst;

pris; 5  (priset var 18 kroner per person!!!!! )
betyg; 4 (bra vändningar i filmen, man vet var man får när man går på en ”Brosnan film”)
bekvämlighet; 4 (skinn fåtöljer som man kunde luta bakåt)

Här är trailer;

 

 • Posted On: november 9, 2014
 • By:
 • Under: Filmer

2 Comments

 1. Adam · november 9, 2014 Reply

  Haha, blir jättesugen på att gå på bio i Brasilien nu ju 😀

 2. Issa · november 9, 2014 Reply

  Hej sötis❤️❤️

  Oj, va billigt!!
  Hade gärna gått med på bion och framförallt shoppingen

Leave a reply