Tiden flyger iväg

Tiden flyger iväg

Tänk att jag har varit i Brasilien i 2 hela veckor och det känns som att det var igår jag kom hit. Nästa lördag packar jag min väska för att åka tillbaka till Sverige, vara där i några dagar innan vi åker vidare till England för den sista NEVZA turneringen för i år.

Vi har haft två väldigt bra veckor här i Brasilien med mycket svett och hårt arbete. Det är cirka 30 grader stekande sol och när det inte blåser är det både kvavt och kämpigt att andas. Men jag ska verkligen inte klaga, jag har det hur bra som helst ska ni veta.

Tanken var att jag skulle vara i Brasilien över julen men det blev ändrade planer och jag får fira den med mamma. Jag längtar så mycket att komma hem till henne, få baka med henne, gå på julmarknader, och bara mysa!. Jag var så mentalt inställd att detta året blir det jul i Brasilien, själv utan mamma, syster och bror. Det var okej att inte komma hem men när jag fick reda på att jag ska vara hemma hos mamma över julen blev jag så överraskad av mig själv hur glad jag blev.

När man är borta så mycket som jag är så värdesätter man sin tid hemma otroligt mycket. Man vill träffa sina vänner och familj vilket för mig är en otrolig viktig del i mitt liv. Jag vet inte vad jag hade gjort utan er alla.

//kramar

 

  • Posted On: november 19, 2014
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply