London baby!!!

London baby!!!

Hur kan tre dagar gå så fort?… Nu sitter jag på flygbussen mot Arlanda igen. Men denna gång så åker vi till London och vidare till Bournemouth för att spela vår näst sista turnering.

Vi tränade beach igår med Tina och en kille som heter Olof. Många saker var bra på träningen och man märker att träningen i Brasilien gav utveckling.
Vi har gymmat dessa dagar när vi vart  hemma och idag blev jag körd till gymmet av syrran. Väldigt snällt v henne! Jag körde tungt ben/ rygg och mage. Efter gårdagens gym pass med karin så känner jag träningsvärken komma smygande. Alltid lika skönt.
I alla fall så tränade jag på Nordic Wellness i Vällingby. Det var givande men det är tusen ggr roligare o träna med någon. Efter passet så tänkte jag ta bussen men eftersom mina batterier dog var jag tvungen att promenera hem. (Biljetten på mobilen). Vägen hem är 3 km lång så cardio blev det.
Det var bara att traska hem, frisk luft, rensa tankar och fokusera. En härlig lång promenad!
Vi hörs när vi kommer på plats vilket är senare ikväll. Planet går 19.55 och vi har hyrt en bil! Road trip med Karin och underbar Jossan (karins bästis) som ska följa med!!!

Leave a reply