En oväntad lyx

För drygt en vecka sedan så flyttade jag in i en lägenhet med ett par, Fredrik och Desiree. I torsdags anlände Sebastian, som jag nu delar rum med. Jag tänkte att jag skulle filma ett klipp om hur jag bor men de kommer i ett senare inlägg men nu tänkte jag dela med mig om en oväntad sak som jag aldrig har upplevt i mitt liv.

Mitt och Sebastians badrum har en speciell utsikt när man duschar. Man ser nämligen havet! Det är så vackert, så med andra ord jag kan stå där i någon extra minut bara för att se den fina utsikten både under dagen och på kvällarna.

Jag har aldrig upplevt detta och därför tänkte jag att jag skulle dela med mig av denna upplevelse i mitt liv som beachvolley spelare. (som jag och Karin har sagt till varandra under denna säsong ”det är mycket vi ska vara med om”…..

Detta är min utsikt när jag duschar…Häftigt va?!!!

IMG_3642

  • Posted On: januari 11, 2015
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply