Fredags mys!

Fredags mys!

Andra veckan i Fortaleza leder mot sitt slut och helgen närmar sig. Förra veckan var väldigt lugn om man vet vad som väntar en. Det var några enstaka beachpass för min del och det var mottag och pass som var fokus på.

Denna vecka har typ dragit igång med raser fart. Vi har börjat med en ny sak inför denna säsong och det är yoga två gånger i veckan.

Jag är mycket positiv till detta eftersom jag är så stel, ovig vad man nu vill kalla denna långa kropp. Vi har redan hunnit med två yoga pass och kroppen känns bättre. Jag skulle kunna säga att detta är en del av min återhämtning.

En annan sak som kommer att hjälpa oss till en ny träningsnivå är att vi har en fystränare. Han är riktigt grym och har gjort övningar så jag bokstavligen inte kunde gå häromdagen. Jag har fortfarande träningsvärk! Det som är bra med honom är att han är med oss, visar övningarna, rättar till oss, puschar oss till en ny nivå. Jag nämnde de till Karin att vi kommer att ha sådana sjukt fysiska kroppar efter dessa tre månader. Jag tog till och med kort på min kropp för att kunna se skillnaden.

Varför jag tog kort är för att jag lätt blir blind och ser inte min förändring och därför tänkte jag att då dokumenterar jag det. Så resultatet kommer om någon månad.

Ska bli spännande att se!

Idag är det fredag och för många betyder det myyyys!!. Så myss med era nära och kära där hemma.

//Kramar

 

 

Leave a reply