Grön smoothie

Jag har experimenterat lite med olika gröna drinkar. Jag blev inspirerad av Wesley och funderade länge på att testa. Så nu när jag har min egen mixer i lägenheten har jag utforskat vad som funkar och inte.

Det tog mig tre försök innan jag visste vad jag ska ha i den för att den ska smaka någorlunda gott. Tyvärr så kan jag inte säga exakta mått på hur mycket jag la i men ingredienserna får ni här;

–  Avokado (1/6 av en normal storlek)
– Banan ( 1 st )
– spenat (ganska mycket)
– vatten ( kanske 5 dl)
– Ingefära ( en liten bit)
– Lime ( en halv klyfta)

Den blev riktigt go och det blev cirka 8 dl. Vill ni ha den krämigare så tillsätt mer avokado, vill ni ha den lösare tillsätt mer vatten. Testa er fram helt enkelt. Jag googlade innan jag testade min egen blandning så tänkte jag ska testa de också.

Lycka till!!!

// Nina

IMG_3646

 

  • Posted On: januari 14, 2015
  • By:
  • Under: Mat

Leave a reply