Namaste

Två gånger i veckan kör vi yoga kl 06.00, tisdagar och torsdagar. Jag har nämnt det tidigare men det är verkligen så skönt för min kropp samtidigt som det är tufft. Det är många ställningar man gör och svårehetsgraden bestämmer du själv vad just din kropp klarar av.

För varje gång jag har varit där så har något blivit bättre, inget jag märkt så där men idag så kände jag att jag jobbade mer med andningen. Man ska andas genom lungorna inte via magen vilket är ganska svårt att koncentrera sig på i ca 1 timme med massa olika övningar. Jag svettades som en tok och mina stakars muskler darrade…

I bilden nedan så visar jag en övning och den bilden var tagen för exakt en vecka sedan. Då kunde jag inte vara spikrak med kroppen, men idag kunde jag det och instruktören pushade mig till att göra mer avancerat. Så framsteg är det allt.

Status på kroppen;
Jag kan inte sträcka ut mina armar från biceps/ triceps övningen som vi hade i tisdags. Benen är möra så det kommer att vara slitsamt med ett benpass idag.

10934227_10155122704155440_2017378884_n (1)

 

 

Leave a reply