Ninas flummiga inlägg

Ninas flummiga inlägg

Nytt år och nya möjligheter eller vad är det man säger. För varje år som går sätter jag mig ner och gör en ”krönika” för mig själv men detta år tänkte jag dela med mig av mina tankar! Så här kommer min ”krönika”.

En reflektion som har återkommit med jämna mellan rum är min mogenhet. (jag vet hur det låter, nu ska Nina skriva något om att hon blivit mer mogen). Och det är sant det tänker jag göra. För när jag var 18 år visste jag allt om allt, jag var väldigt mogen om man skulle fråga mig då.

Tiden går som ni alla vet och vid 20 års ålder fick jag andra tankar och fick en flashback om mina tankar som 18 åring. Min analys var ”hur sjutton kunde jag tänka så! Det var ju inte rimligt för fem öre”. Så som 20 åring sa jag att nu är jag mer mogen än för två år sedan. (vilket är sant men jag hade aldrig en aning om hur min utveckling skulle öka genom åren och kommer att fortsätta).

Nu när jag är 27 år är mina tankar på en helt annan nivå. Tur det kan många säga, vem skulle vilja träffa 18 åriga Nina igen, haha. Skämt o sido, under det senaste året alltså 2014 har jag upptäckt många saker om mig själv.

Jag har ett annat tankesätt, en annan fysik, jag ser mer vad jag vill ha och inte ha i mitt liv. Vem som ger mig energi och kärlek, vart jag ägnar min energi åt, vilka som är ens vänner, vad jag gillar för mat, vad jag klarar mig utan, vad min kropp behöver,  med andra ord jag har upptäckt en till pusselbit av mig själv.

Jag har fått perspektiv på saker i livet genom åren och det är något som ingen kan ta ifrån mig.

Utveckling är något som jag brinner för och därför är det så spännande vad detta år kommer att tillföra mitt liv.

Ha en underbar dag mina vänner

//Kramar

 

  • Posted On: januari 8, 2015
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply