Tänkvärda ord

Tänkvärda ord

När man är på träningsläger har man en del tid att fundera på saker och ting både medvetet och omedvetet.

Mitt tänkande började i mitten av veckan när många positiva saker börjar falla på plats. Allt mitt slit under dessa åren börjar ge resultat. Jag måste säga att det slog mig just denna vecka hur jag har utvecklats och hur jag mår inombords.

Många sätter upp en mask så fort de sätter foten utanför sitt hem för att inte visa hur man mår egentligen. Min slutsats är att man ser det ändå med eller utan mask. Jag har själv varit den personen som burit på den där hemska masken på mitt ansikte i många år och nu känner jag mig fri från den.

Visst det har tagit mig x antal år men jag är fri! Alla de människorna som ville / vill mig illa har jag lagt ner. Det är så sjukt skönt!

Hur jag märker det är att jag gör många saker för min egenskull inte för någon annan. Så mina ord till dig därute som har en mask på dig, ta av den! Visa dig för den du är och jag lovar dig att du kommer att bli mer älskad än du trodde. Många är rädda för att ta av den men jag lovar det är inte farligt.

Tänkvärda ord från mitt hjärta till era fina hjärtan

–       DU är unik

–       DU är speciell på ditt sätt

–       Du är fantastisk

–       Det finns bara EN av dig

–       Tro på dig själv

–       Omge dig av människor som får dig att skratta och må bra

–       Stå upp för dig själv

–       Ingenting är omöjligt

–       Älska dig själv

–       Älska ditt liv, om inte ändra det till så DU vill leva

–       Lär dig av dina handlingar

–       Våga lev din dröm

 

 

Underbar fina fredag, några pass kvar i veckan 3 eller 4 pass till innan jag tar helg. Må gott mina kära läsare!

 

Status på kroppen; Mina biceps gör så fruktansvärt ont, hade redan igår svårt att göra en bagger. Bena är fortfarande möra men huvudet är på G.

26790_371080528324_4744630_n

 

  • Posted On: januari 16, 2015
  • By:
  • Under: Privat

Leave a reply