Vart tog du vägen?!

Vart tog du vägen?!

Underbara helg, vart tog du vägen? Denna helg gick förbi alldeles för fort måste jag säga. Fredags eftermiddag efter sista passet beach så var jag glad att de var helg och att jag inte hade något planerat.

Min helg bestod av att sova, äta, titta på film/ serie och prata med mina kära familj. Det är verkligen en höjdpunkt av helgen att kunna prata med familjen utan att känna stressen att jag måste sova, äta eller träna. Under veckodagarna är det kort om tid. Jag kan beskriva hur en dag kan se ut.

Går upp 05.15
Yoga 06.00 – 07.00
Frukost/sover 07.30 – 10.30
Tungt gym pass 11.00-12.00
Lunch/sover 12.30- 14.30
Mellanmål 14.45-15.15
Beachträning 15.30 (uppvärmning 30 min)- 17.30
Middag 18.30
Lägger mig i sängen 20.00
somnar vid 22.

Detta schema är två gånger i veckan och de är de längsta men ändå de skönaste eftersom det är yoga. De andra dagarna ser ungefär ut det samma fast man tar bort yogan på morgonen. Jag antar att ju närmare säsongen vi närmar oss desto mer beachpass kommer vi att ha i veckan. Denna period vi är inne i nu är mycket fysisk krävande och det märker vi på banan. Det är en otroligt skön känsla att känna sig stark, men starkare ska jag bli.

Nu ska jag iväg till gymmet. Trevlig måndag mina vänner

Kramar
Nina

 

Leave a reply