Fyra guld och en frisk Nina

Fyra guld och en frisk Nina

Nu efter en veckas sängliggande är jag frisk igen. Många i min omgivning har varit sjuka men inte så hårt som jag.

Bokstavligen talat har jag legat i sängen hela veckan. Jag har haft fber, hals ont, huvudvärk och jag har tycket så synd om mig själv. Det är inte ofta jag gör det, faktiskt få tillfällen i mitt liv men när jag blir så sjuk som jag var nu, det är ett sådant tillfälle.

Varje gång jag skulle gå upp snurrad allt och huvudvärken dunkade. Men idag mår jag så mycke bättre och idag är jag illbaka ill träningen. Det ska bli så skönt att komma tillbaka. Jag har saknat träningen så mycket. Så det som har räddat mig underr veckan är skid VM, svenskarna såklart, deras prestation men Northug, vilken man!

Jag är så imponerad. Många saker som fick mig att reflektera med hans 4 VM guld medaljer….

petter

Jag vet inte om det är varje år Brasilien men under fyra dagar har de en landsturnering med de allra bästa brasselagen samt USA;s. Det var också en syn och man märkte en stor skillnad mellan länderna. Usa var verkligen inte i form, som många sa så har de inte tränat men deras försäsong börjar nu???!!!!….. Brasilien är alltid i form eftersom de har sin egen nationella turnering så de håller sig i form året runt. Men inte ens Kerri Walsh imponerade på mig…. De jag blev imponerad på var mina favoriter från brasilien. Álvaro Filho och Bruno Schmidt. De är två stycken försvarare och herregud vilken inspiration. Har ni inte sett de spela så tycker jag verkligen ni ska kika in på de nästa gång de spelar!

alvaro 20121103083808_bruno

Nu ska jag förbereda mig till gympasset.

Ha en underbar måndag mina kära vänner

Leave a reply